«Fly like an eagle»

Aquest dissabte vaig visitar amb la família el Cim d’Àligues, un centre de vol d’aus rapinyaires ubicat a Sant Feliu de Codines, molt a prop de Caldes de Montbui, on visc. Va ser una experiència molt interessant. M’agrada molt observar les rapinyaires en la natura i aquí vaig poder admirar-les de ben a prop. El velocíssim vol en picat del falcó o la majestuositat de l’àguila de cap blanc passant per sobre dels nostres caps van fer les delícies del públic, en bona part format per quitxalla. Es tracta d’aus nascudes en captivitat, que difícilment podran viure mai en llibertat per mantenir un contacte tan proper a l’ésser humà. El centre fa una tasca didàctica i de sensibilització sobre la imprescindible tasca que aquests magnífics animals fan a la natura. Us recomano la visita.

2 comentarios sobre “«Fly like an eagle»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.