Paisatges de primavera


Els dos últims caps de setmana he aprofitat per conèixer una mica millor els paisatges propers al poble on visc, Caldes de Montbui. Així, he visitat les coves del Toll, properes al bonic poble de Moià, on vam tenir l’oportunitat de conèixer com vivien els nostres avantpassats del Neolític, i descobrir nombroses restes d’animals de l’època; i el sorprenent emplaçament en què es troba el poblet de Riells del Fai, envoltat de cingles. Dues excursions molt recomanables.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.